Etusivu Hoidot Hinnasto Luennot
VYÖHYKETERAPIA

Vyöhyketerapia on yksi vaihtoehtoisen lääketieteen haaroista. Koulukuntia on kymmenkunta. Vyöhyketerapian juuret ulottuvat vuosituhansien taakse Maya-intiaanien, kiinalaisten ja Egyptin kulttuureihin. 1900-luvun alkupuolella sitä alettiin uudelleen tutkia ja kehittää.

Perinteinen vyöhyketerapia tehdään jaloista, mutta osa koulukunnista on laajentanut sen käsittämään koko vartalon vyöhykkeet ja näin on saatu uusia ulottuvuuksia ja hoitomahdollisuuksia.

Itse hoitoa voitaisiin verrata sähkötykseen. Hoidon aikana hoitaja lähettää elimen vyöhykkeestä energiarataa pitkin viestin ko. elimeen. Aivot rekisteröivät sen, minkä jälkeen oma elimistömme alkaa työskennellä korjatakseen häiriön.

Vyöhyketerapialla pyritään tasoittamaan ja korjaamaan elimistön toimintoja, poistamaan kuona-aineita, vilkastuttamaan verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä hormonitoimintaa. Useinhan kuona-ainekertymät ja huono aineenvaihdunta ovat sairauksien synnyn takana toki unohtamatta psyykksisiä syitä, joihin hoidossa voidaan myös vaikuttaa.

Vyöhyketerapia on erinomainen keino pitää yllä terveyttä. Elimistön toimintojen korjaantuminen ja elimistön puhdistuminen johtavat myös siihen, että oma paranemisjärjestelmämme toimii toivotulla tavalla ja niinpä monet vaivat paranevat tai ainakin helpottuvat.

On joitakin tapauksia, joissa vyöhyketerapia ei ole suositeltavaa. Silloin asiantunteva, hyvin koulutettu terapeutti ohjaa asiakkaan oikeaan hoitoon. Asiakkaalla on aina oikeus saada tietoa terapeutin koulutuksesta ko. terapiamuodossa.

Mm. näihin sairauksiin vyöhyketerapiasta on ollut apua:
  • aineenvaihduntasairaudet
  • hormonihäriöt / vaihdevuosiongelmat
  • stressi, masennus, unettomuus
  • selkä- ja nivelvaivat, infektiokierre, painon hallinta
  • koliikki
Hoito voi alussa olla kivuliastakin, mutta puhdistumisreaktion käynnistyttyä hoidosta voi nauttia samalla rentoutuen.

Luontaishoitojen tarve tulee lisääntymään, sillä ennaltaehkäisy ja sivuvaikutukseton hoito tulee ajan myötä edullisemmaksi sekä yksilölle että yhteiskunnalle.

Anna elimistöllesi tilaisuus rentoutua ja uudistua vyöhyketerapiahoidossa!

Salamanteri 3 A 4 13200 Hämeenlinna   •   p. 0400 599 870   •   mlnorisalo@gmail.com